Printuri mari - printuri de mari dimensiuni - preturi printuri mari Bucuresti

Ce sunt printurile indoor / outdoor si printurile de mari dimensiuni?

Printurile outdoor sunt printuri de mari dimensiuni si sunt ideale pentru campanii de promovare in aer liber. Printurile indoor sunt printuri de mari dimensiuni insa acestea sunt ideale pentru afijajul interior. IDadvertising realizeaza printuri de mari dimensiuni indoor si outdoor de tip mesh, banner, autocolante pentru panouri publicitare si steaguri. Printurile de mari dimensiuni au un mare impact asupra fiecarui privitor daca sunt realizate cu materiale de calitate si rezoltie buna. 

View the embedded image gallery online at:
http://idadvertising.ro/printuri-mari.html#sigProGalleria3730197608

Printuri de mari dimensiuni indoor, outdoor cu calitate comparabila cu imaginile fotografice

Imaginile full-color sunt printate la rezolutii mari, pe o gama larga de suporturi. Cernelurile pe baza de real-solvent si echipamentele noastre de imprimare de cea mai buna calitate ce asigura naturaletea si intensitatea culorilor, rezistenta indelungata in timp.

Ce printuri de mari dimensiuni realizeaza IDadvertising ?

Steagurile - sisteme de afisaj atat indoor cat si outdoor. Banner - ID advertising realizeaza bannere pentru sisteme de afisaj interior si exterior. Mesh sau bannere de mari dimensiuni pentru afisaj exterior ce pot prezenta imagini full-color pe suporturi cu diverse latimi, cu rezolutii de pana la 720 dpi. 

View the embedded image gallery online at:
http://idadvertising.ro/printuri-mari.html#sigProGalleriafe5bea3c75

Hartie pentru panouri publicitare

Hartia pentru panourile publicitare este folosita exclusiv pentru panourile publicitare. Autocolant pentru panouri publicitare sunt folosite pentru colantarea vitrinelor magazinelor si de asemenea pentru colantarea standurilor expozitionale.