Inscriptionari tricouri - tricouri personalizate - imprimare tricouri

Tricouri pe stoc, pret de importator Personalizare serigrafie, broderie.

Dispunem de stocuri de tricouri de la diferiti producatori, astfel veti obtine un pret excelent pentru personalizarea tiricourilor dumneavoastra prin serigrafie sau broderie sau inscriptionari tricouri cu materiale de calitate prin transfer termic.

Tricouri simple, polo orice culoare Serigrafie, broderie, transfer termic.

Dispunem de stocuri de tricouri simple, tricouri de dama, tricouri de copii si tricouri barbatesti, albe simple sau de diferite culori, modele si marimi ce pot fi inscriptionate, personalizate cu logoul si sloganul firmei dumneavoastra prin serigrafie, broderie, si transfer termic.

Personalizare dupa gustul tau, fii unic si creeaza-ti propriul tricou.

Realizam tricouri personalizate cu designul clientului sau cu design propus de noi din catalogoul de modele pentru tricouri personalizate. Fie ca este vorba de un cadou sau de personalizarea tricourilor pentru grupul, clubul sau asociatia din care faceti parte, la idadvertising veti gasi solutia ideala pentru tricouri personalizate.

Tricouri polo pret excelent ! Comanda Online, Livrare in 24 ore

Va putem personaliza tricoul sau echipamentul de lucru la un pret excelent, folosim tricouri de si materiale de inscriptionat de calitate foarte buna. Va rugam sa ne contactati daca doriti sa va personalizam tricourile sau camasile pentru compania dumneavoastra. Dupa realizarea imprimeurilor conform designului dumneavoastra sau a unui design propus de noi, va putem livra tricouriole in 24 de ore cu plata in sistem ramburs.

Tricou Clasic, Polo, Dama, Barbati din bumbac 100% calitate superioara

Fie ca este vorba de tricouri clasice, tricouri cu guler in v, tricouri polo cu maneca scurta sau tricouri polo cu maneca lunga cat si camasi, veste hanorace din bumbac 100% putem onora comenzi pentru diferte culori si marimi ce pot fi inscriptionate cu autocolant prin transfer termic sau broderie.