Inscriptionari auto - inscriptionari auto Bucuresti - inscriptionari auto preturi

Inscriprionari auto cu materiale de calitate 3m si Oracal.

IDadvertising executa lucrari de inscriptionari auto de doua feluri: inscriptionari autocolant cutter plotter si inscriptionari autocolant policromie. Oferim garantie 12 luni pentru inscriptionare auto executata la sediul firmei noastre. 

Inscriptionarile auto reprezinta dintre cea mai rapida si ieftina forma de publicitate in ideea de a creea o imagine puternica companiilor.

ID advertising foloseste autocolant ORACAL, 3M pentru inscriptionarea de autoturisme dupa conceptia grafica la cererea clientului numai in judetul Bucuresti. Autocolantul poate fi decupat la cutter plotter sau printat in policromie la printer plotter (laminat sau nu ) astfel putandu-se reproduce imaginile dorite la o calitate maxima (max 1440 dpi in cazul printurilor). Orice inscriptionare auto executata la sediul firmei noastre are garantia de 12 luni. IDadvertizing realizeaza inscriptionari auto cu autocolant cutter/plotter cat si policromic. 

Exista doua mijloace principale de inscriptionare auto.

Primul e cu un cutter plotter, pentru litere decupate, care indica datele de contact, sigla si eventual informatii minime necesare despre produsul/serviciul ofertat. A doua metoda e cu imprimanta policromica, care poate acoperi o parte a vehiculului sau in totalitate si poate incorpora orice informatii plus imagini.

La cerere realizam si inscriptionari prelate auto, inscriptionari oglinzi sau inscriptionari auto tuning la cele mai bune preturi din Bucuresti. Modelele de inscriptionari auto prezentate in acest site reprezinta o mica parte din portofoliul nostru.

Inscriptionari auto cu autocolant 3M si Oracal

Inscriptionari auto cu autocolant marca 3M si Oracal

Inscriptionarile masinilor cu autocolant reprezinta cea mai ieftina forma de publicitate in ideea de a creea o imagine puternica companiilor.

ID advertising foloseste autocolant ORACAL, 3M pentru inscriptionarea de autoturisme dupa conceptia grafica la cererea clientului in Bucuresti si in tara.
Autocolantul poate fi decupat la cutter plotter sau printat in policromie la printer plotter (laminat sau nu ) astfel putandu-se reproduce imaginile dorite la o calitate maxima (max 1440 dpi in cazul printurilor). Orice inscriptionare auto executata la sediul firmei noastre are garantia de 12 luni. IDadvertizing realizeaza inscriptionari auto cu autocolant cutter/plotter cat si policromic. Exista doua mijloace principale de inscriptionare auto. Primul e cu un cutter plotter, pentru litere decupate, care indica datele de contact, sigla si eventual informatii minime necesare despre produsul/serviciul ofertat. A doua metoda e cu imprimanta policromica, care poate acoperi o parte a vehiculului sau in totalitate si poate incorpora orice informatii plus imagini.