Colantari auto - colantari auto Bucuresti - colantari auto preturi

Executm servicii de colantari auto

Cu ajutorul echipamentelor pentru colantari auto putem imprima imagini de mare calitate, utilizabile atat in exterior, cat si in interior. Firma noastra ofera servicii profesionale de colantare integrala cat si colantare partiala in orice culoare. 

Materiale utilizate la colantari auto

Materialul utilizat la colantari masini este de cea mai buna calitat, folosim materiale marca 3M si Oracal. Exista multe variante de material pentru colantari auto, insa experienta in domeniul colantarilor ne-a invatat sa recomandam clientilor nostrii materiale de calitate 3M si Oracal ce confera o durata de viata prelungita, rezistenta la ploaie, expunere la soare si scad astfel costurile refacerii autocolantului dupa o perioada scurta de timp, astfel prin alegerea materialelor de calitate, economisiti timp si bani.

Ce tipuri de colantari auto executam?

Colantari auto, autocolant printat solvent, pentru detalii nu ezitati sa ne contactati. Colantare dubita, autocolant printat, autocolant decupat cutter ploter, windows graphics pe luneta spate. Colantarile auto pot fi de orice dimensiune, cu autocolante de exterior speciale, de diferite grosimi si cu performante diferite de rezistenta la intemperii, solutii alcaline, raze UV si uzura. Autocolantele pot fi mate, lucioase, reflectorizante, argintii, aurii sau orice alta culoare, pretabile la printare, laminare si taiere. Gradul de acoperire poate varia de la aplicarea unei sigle pana la 70%-80% din suprafata totala a masinii. 

Colantam orice tip de autoturism cu folii speciale de o rezistenta sporita. Autoturismele pot fi personalizate cu print de inalta rezolutie si rezistenta UV de minim 4 ani.

Accesati articolele de mai jos pentru a afla preturi pentru toata gama de colantari auto. Practicam cele mai bune preturi pentru colantari auto din Bucuresti. Pozele din galeriile foto prezentate in acest site sunt reale si reprezinta o mica parte din portofoliul nostru de colantari auto.

 

Colantare integrala auto cu folie de carbon pret 1300 € Oferta valabila pana la 1 Octombrie

Colantare integrala auto cu folie de carbon pret 1300 € Oferta valabila pana la 1 Octombrie